RSS

Despre violurile imigranților din Germania. Plus dileme existențiale.

06 Jan
people-attend-new-year.jpg

channelnewsasia.com

Am citit că în mai multe orașe Germania au avut loc violuri și multe fete au fost hărțuite sexual de către emigranți. În Cologne, cam 1000 de emigranți au început să pipăie și să își manifeste instinctele sexuale, fără pic de rușine, în perioada mai aglomerată de Anul Nou! Deci, acum, la începtul de an 2016! Știi? Și noi scuzăm aluziile sexuale prin România, și nu dăm peste nas colegilor de muncă atunci când fac glume nerușinate..

 

Pe Nașul.tv scrie :

„Alergam prin acest grup de bărbaţi. (…) La un moment dat, am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot. A fost înfiorător. Deşi ţipam şi încercam să ne apărăm, tipii aştia nu se opreau. Eram disperată şi cred că, pe o distanţă de circa 200 de metri, am fost atinsă de aproape 100 de ori“, a spus victima, adăugând că ei şi prietenelor sale li s-au adresat cuvinte obscene şi au fost numite „târfe“.  

„Purtam, spre norocul meu, pantaloni şi un palton. O fustă mi-ar fi fost, probabil, smulsă de pe corp“, a mai spus Katja. În cele din urmă, tinerele au reuşit să scape de atacatori şi să ajungă la poliţişti, însă nu puteau spune care au fost exact bărbaţii care le-au agresat. Erau prea mulţi. “

Pe Adevărul.ro scrie:

„Unele fete au fost fugărite ca nişte vite. Faptul că aşa ceva este posibil la Hamburg mă lasă fără cuvinte“, a afirmat o fată în vârstă de 17 ani.   Până acum, poliţia din Köln a înregistrat circa 80 de plângeri, iar la Hamburg au fost depuse cel puţin şase, însă autorităţile spun că multe tinere nu depun plângere pentru că le este ruşine.”

În Cologne au fost cei mai mulți bădărani, că altfel nu le pot spune, în gașcă de aproximativ 1000. Nimeni nu are buletinele lor. Niciunul nu va putea da socoteală de faptele lui. Poliția spune că va face cercetări, deși nu vor depista pe niciunul. Peste 90 de femei au fost aproape violate…, ceea ce este infiorător. Ce mă deranjează mult este că Presa Germană voia să ascundă sub preș toată treaba aceasta, dupa cum puteți citi aici: Newobserveronline.com

Nu doreau să afle și blegii de europeni că aceste violuri și agresiuni sexuale au venit din partea imigranților. Și chiar primarul orașului – suținător mare al imigranților – a considerat că nu este bine să se discute problema primirii acestor emigranți, doar din pricina acestui incident! (de parcă ar fi doar acesta)

Pe theatlantic.com, scrie:

Reker, Cologne’s new mayor, said making such a connection was “completely improper.” And, she said, the city would prepare better for its upcoming Carnival season.

“We will explain our Carnival much better to people who come from other cultures, so there won’t be any confusion about what constitutes celebratory behavior in Cologne, which has nothing to do with a sexual frankness,” she said, according to comments reported by The New York Times.

Cu alte cuvinte, femeia aceasta spune că nu este de acord cu acele comentarii din presă, împotrivitoare imigranților. Ea crede că trebuie doar să se explice mai bine acestor emigranți că sărbătoarea de Anul Nou nu are de-a face cu eliberarea instinctelor sexuale. (Imaginează-ți logică! Și este și femeie primar.. Imaginează-ți ce oameni sunt la conducere!)

train-station-fireworks-germany-YT-600.jpg

thecountrywide.com

Am văzut ceva filmări, și cred că pricepuseră și ei, imigranții, că nu e vreo scenă de orgii sexuale. De fapt, chiar ei începuseră să arunce cu artificii înspre oameni (deci nu pocnitori, .. articifii). Doar că .. s-au trezit să își facă puțin de cap.  Până la urmă, .. nu au la ei nici buletine, nici pașapoarte, .. e noapte și nu îi recunoaște nimeni pe atacatori. Sunt mulți, deci nu li se poate opune nimeni – mai ales că germanii sunt acum forțați să fie … TOLERANȚI.

Eu stau și mă mir cum poate Statul să sucească gândirea cetățenilor în asemenea măsură. Îi păcălește atât de ușor cu televiziunea, filme, divertisment, și le ascunde adevărul. Ba chiar observam asta în timp ce citeam despre situația asta pe Adevarul.ro. Trebuie să fie la fel și în ziarele lor: Citești despre o știre ca aceasta și despre perversiunea ieșită din comun a unor huligani, iar prin dreapta vezi tot felul de articole recomandate (și foarte vizualizate) despre sexualitate, despre tot felul de provocări în privința sexualității, despre “marile vedete” care s-au mai dezbrăcat. și .. , bineînțeles, despre .. sexualitate.

curious for more.JPGBun, și de ce te mai miri de perversiunea sexuală a unor neînvățați de huligani? Nu vin atacurile acestea în urma explodării acestor simțuri sexuale în rândul imigranților? Au venit din țările lor unde nu văd asemenea reclame la orice colț de
stradă și la televizor și au găsit o libertate extremă. Și vinovat e statul, vinovați sunt cei care acceptă mizeria asta care se recomandă. Ia uite mai sus câte milioane de oameni au dat like pe Facebook unui film care încurajează și provoacă la obsesie sexuală! Chiar și în lista mea am găsit persoane care au dat “like”. De ce tot alimentează ziarele asemenea prostii? Și multe bloguri sunt la fel. A trebuit să dau unfollow la atâtea și atâția, și tot se mai găsește câte unul să scrie sau să posteze câte ceva, de dragul vizualizărilor.

Uite rezultatul!

Și de ce am scris toate acestea?

Pentru că astfel de persoane – vom fi obligați de Uniunea Europeană – vom primi și noi în țară. Și dacă acceptăm ca bărbații noștri să fie atât de bine îndopați cu sexualitate, credeți că “musafirii noștri”, care nu se pot stăpâni prea bine, nu vor începe să acționeze ca prin Germania? Și cine va sări la bătaie, să-ți apere sora, nepoata, sau … soția, dacă în jurul nostru avem numai ființe îndopate cu sexualitate?

Advertisements
 

Tags: , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: