RSS

Un băiețel de 11 ani a murit ca erou, salvându-și sora.

06 Nov

Se moare în multe feluri – cert este că se moare. Și aceasta nu trebuie să o o dovedesc eu, dar simt nevoia să o amintesc.

“Moartea rămâne aproape singurul lucru sigur în viaţa fiecăruia dintre noi şi va exista suferinţă, durere şi tristeţe săptămâna viitoare, la fel ca şi săptămâna trecută.”

citat din Basil C. Hume

Suntem încă la curent cu multe știri despre moartea celor din clubul Colectiv, dar nu vreau să scriu despre aceasta. Mă întristează multe lucruri cu privire la această tragedie.

Am citit o știre despre un băiat de 11 ani care a murit eroic. A zărit o mașină care se îndrepta spre sora lui mai mică și a împins-o pe ea din zona de pericol, luându-i locul.  Ea a supraviețuit, el a murit.

LaDarius Wylie was waiting at a bus stop with his seven-year-old sister Sha’Vonta in Chester, South Carolina, when he was hit on October 27. He died in hospital the next day.

lwWhen the only choice for little La’Darious Wylie was save himself or save his 7-year-old sister as a car bore down on them, La’Darious did not blink.

The tiny boy with the huge heart saved his sister.

“He knew to look out for her” McCrorey said.

Read more here: Charlotte Observer.

Frumoasă atitudine! Frumoasă dragoste de frate! Frumoasă atitudine de copil – aș fi mândru să fiu tatăl unui băiat care vrea să protejeze pe sora lui. Asta mi-a făcut ziua mai bună.  Dacă trăim .. să trăim cu folos, gata să murim cu folos! “Nu este dragoste mai mare decât să-și dea cineva viața pentru prietenii săi”

Advertisements
 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: