RSS

Pedalând pentru viață: 500 km / 24 ore – Corneliu Jităreanu

22 Oct

Mi-a spus cumnatul să citesc. Știam despre cursa și efortul mai multor sportivi (netelevizați) pentru sponsorizarea unui băiat bolnav, Alex.

Sunt recunoscător pentru sănătate și sunt de acord că există idealuri în viață pentru care trebuie să te consumi aproape de moarte, eforturi care să depășească imaginația proprie și așteptările altora cu privire la tine. Chiar cred asta!
Vă încurajez să citiți. Sunt 15 minute mai frumoase și autentice decât multe pagini din cărți vechi. Și, de ce nu, să puteți fi motivați să faceți la fel. Eu îmi doresc 🙂

Marius Cruceru

“De obicei pedalez pentru mine. Acum am un scop nobil. De obicei îmi stabilesc recorduri personale. Acum îmi stabilesc recorduri colective. Impreună îl putem ajuta pe Alex. Eu pedalez, tu donezi! Eu zic că pot pedala 500 km în 24 ore. Dacă nu mă crezi, pune-mă la încercare. Donează 10 Euro (sau mai mult) și eu pedalez pentru fiecare Euro 1 km. Vorbește cu prietenii tăi și faceți-mi viața grea pentru ca Alex să aibă o viață ușoară, sau măcar să aibă viață. Dacă reușim, îl facem biciclist! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Cu mesajul acesta am încercat să-mi provoc prietenii să dăruiască din banii lor ca să alimenteze speranța de viață a unui copil cu leucemie. Am primit și eu la rândul meu provocarea de la un prieten pe Facebook. La începutul acestui proiect caritabil eram trei bicicliști: cel cu inițiativa, Marius Cruceru, a zis că încearcă 400 km…

View original post 4,179 more words

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 22, 2015 in Uncategorized

 

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: