RSS

Monica Pîrlici la Junior Chef

07 Dec

monica-pirlici-show-romaniaCum să nu o ştiţi pe Monica? A câştigat concursul “Moldova are talent” prin talentul oratoriei deosebit. Am mai scris despre ea acum un an, aici, dar este imposibil să nu o ştiţi. Este o fetiţă impresionantă. Nu pentru că s-a născut aşa, ci pentru că tatăl ei a investit în viaţa ei şi a celor două surori ale ei, şi a avut grijă de educaţia şi sufletele lor.

Greutăţile vieţii nu ne fac neaparat mai buni. Unii devin răi. Este o fetiţă deosebită pentru că a învăţat  să accepte greutăţile vieţii cum mulţi nu ştim. Este o fetiţă impresionantă pentru că îşi respectă mama deşi le-a părăsit cu mulţi ani în urmă pentru bani, pentru Elveţia, pentru altă familie.

Ştie să recite, ştie să gătească! Ştie dinainte că nu trebuie să câştige, ci să-şi dea silinţa să faca tot ce poate.  🙂  Şi , foarte important, ştie să vorbească; dacă aş avea ocazia cândva, aş vrea s-o felicit personal pe Monica, pentru influenţa bună pe care o aduce în lume! Serios că trebuie să ai inimă de piatră să nu îţi vină lacrimile în ochi!

Este de apreciat că, deşi a câştigat concursul Moldova are Talent, Monica a venit pregătită la concursul de gătit! Chiar are un aranjament genial! Ce multe treburi avem de învăţat de la unii copii!

Mie îmi aminteşte de ‘surioara mea din Iaşi, Maria, care are 13 ani şi locuieşte la un cămin. Mai are doar pe mama ei, dar este vizitată foarte rar. Maria este la fel de deosebită, are un suflet pur, este atât de politicoasă şi atât de dornică să trăiască frumos… Găteşte ciorbă şi alte mâncăruri despre care eu am învăţat după cursuri de bucătar, si este o fată ambiţioasă la şcoală! Astfel de copii trebuie preţuiţi şi scriu asta pentru că mi-e dor de ea, şi pentru că … sunt mulţi astfel de copii care aşteaptă să aibă prieteni şi nu au! Deci , dragi cititori, vizitaţi cămine!:)

 
1 Comment

Posted by on December 7, 2014 in De apreciat!, Despre oameni, Familie, Mă inspiră

 

Tags:

One response to “Monica Pîrlici la Junior Chef

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: