RSS

Campanie împotriva divorţului sau #hugchallenge

10 Nov

Am văzut zilele trecute clipul acesta pe blogul lui BeniCruceru.com şi nu m-am putut abţine să nu-l dau mai departe. Este vorba despre o campanie extraordinară împotriva divorţului din China. Cred că mai degrabă ar fi distribuit videoclipul acesta decât #IceBucketChallenge, pentru că divorţul devine o boală tot mai devastatoare în zilele noastre.

“We believe that no matter how complicated relationships can be, there’s always a way to smooth things up. As a brand devoted to smoothness and love, this is a position worth taking, having a strong point of view on this cultural phenomena” Terence Lam, P&G Greater China Haircare

Ravi Zacharias spunea “Oamenii au devenit atât de imuni la suferinţă încât, la cel mai mic semn al ei, sunt gata să fugă pe vreo scurtătură sau să caute o soluţie care să mascheze disconfortul”

rejoice divorce china love În timp ce divorţul este o fugă spre uitare, renunţare şi egoism, dragostea caută soluţii  precum cea din videoclip. Sentimentele frumoase ale dragostei se sting la oricine, deaceea este o artă aceea de a menţine dragostea vie pentru mult timp. E ceva cu amintirile acestea: unele trebuie stinse pentru că nu ne fac bine, dar când vine vorba de căsnicie, de acel legământ pe care oamenii îl fac între ei, amintirile trebuie folosite întocmai cum cărbunii aprinşi sunt folosiţi să ţină flacăra aprinsă. 

Provoc şi eu pe prietenii mei căsătoriţi să-şi iubească partenerii, să-i preţuiască, să îi aprecieze şi să-i îmbrăţişeze. Nu mi-a fost dat mai urât decât să văd cupluri, mai ales cele creştine, în care cei doi se evită, nu-şi vorbesc sau chiar se vorbesc de rău. Ah, sau când se ceartă fără oprelişte în public!! Tragic!

Să lege acum cât mai multe amintiri frumoase între ei care să le ţină de cald în vremuri mai grele!

Advertisements
 

Tags: , , , , , ,

One response to “Campanie împotriva divorţului sau #hugchallenge

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: