RSS

Duminica orfanului

02 Nov

Tocmai am descoperit treaba asta. Pentru multe biserici din lumea întreagă, astăzi a fost “Duminica orfanului“, dar probabil nu e chiar atât de răspândit conceptul acesta aşa că nu este vina noastră că nu ştim:)

Maybridge Church, biserica la care merg momentan, a avut un moment de rugăciune pentru orfani, pentru părinţii care au adoptat sau care ar putea să adopte copii, ceea ce mi s-a părut frumos şi absolut normal din parea unei biserici. Spun “normal” pentru că Bisericile ar trebui să fie implicate “până în gât” în îngrijirea orfanilor, bătrânilor, văduvelor , bolnavilor,….

“Religiunea curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor, şi să ne păzim neîntinaţi de lume.” Epistola lui Iacov 1:27 

Poate că mulţi evită astfel de versete, dar trebuie să fie rostite cât mai des în biserici, pentru a motiva pe oameni la adopţie. Nu sunt mulţi gata pentru aşa ceva, dar cu puţină pregătire se poate! Cunosc cupluri care au adoptat copii şi sunt mai frumoase şi deosebite decât majoritatea cuplurilor pe care le cunosc.

Îţi trebuie umeri puternici să poţi duce asemenea povară! Dar şi dragostea este cu adevărat o povară, o greutate pe care o alegem de bunăvoie şi pe care ne ambiţionăm să o ducem până la capăt! 🙂

Chiar dacă a trecut duminica, te rog, fă-ţi timp să te rogi pentru cei orfani.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 2, 2014 in Creştinism, Cugetare, Familie

 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: