RSS

Cel mai frumos job – să fii mamă!

08 Mar

Să dai naştere unui copil, să-i slujeşti când este obraznic, să-i găteşti ani de zile, să cauţi să-i sculptezi caraterul, să plângi pentru căzăturile lui, să te bucuri pentru reuşitele lui este un act de dragoste minunat. Este ceva ce bărbaţii nu pot experimenta, de cele mai multe ori.

Sunt copii care ajung să fie de valoare mare în societate, dar sunt şi alţii care cresc şi nu aduc împlinire prea mare părinţilor, ba mai mult îşi necinstesc părinţii.  Pentru orice susţinere, orice încurajare pe care ai primit-o, trebuie să fii recunoscător.

mom-and-son-laughingAu răpit din timpul lor, ca să avem noi mai mult timp pentru şcoală, pentru prieteni, pentru chitară, cărţi,  pentru noi. Câte haine de curăţat, câte cursuri de gătit ar fi trebuit să facem .. , câte cumpărături, curăţenie, facturi plătite….

Dacă ajungi “medaliat” în viaţă  sau nu, depinde în mare măsură de ambiţia ta. Dar nu uita de timpul pe care l-a investit mama ta în viaţa pe care ai avut-o!

Un buchet de flori, o poezie frumoasă, o declaraţie de dragoste , o cină , un set de căni – poţi face multe lucruri frumoase pentru mama ta, doar să fie însoţite de nişte cuvinte sincere de recunoştinţă.  Am făcut şi eu cadouri, cândva, parcă din obligaţie – şi nu sunt bine primite.

Apropo, ştiaţi că este o Poruncă divină aceea de a cinsti părinţii?

„Să cinsteşti pe tatăl tău şi pe mama ta” – este cea dintâi poruncă însoţită de o făgăduinţă – „ca să fii fericit şi să trăieşti multă vreme pe pământ.” Efeseni 6:1-2

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 8, 2014 in De apreciat!, Familie

 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: