RSS

Un copil autist.

26 Feb

Zici că eşti descurajat? Ai fost nedreptăţit sau nu eşti chiar atât de apreciat cum ai vrea să fii. Problemele tale sunt cele mai dificile, nimeni nu te înţelege,..

Uită puţin de tine şi citeşte povestea de mai jos:

“Christopher Duffley nu ar fi avut nicio şansă la viaţă. S-a născut in Mai, 2001, iar părinţii lui erau dependenţi de Oxycontin şi cocaină, lucru ce a provocat o naştere prematură a micuţului. A avut o greutate mai mică de 900 g la naştere, şi s-a născut orb (retina dezlipită), cu multe alte probleme de sănătate, motiv pentru care a rămas şapte luni în spital.

La început a fost plasat într-un orfelinat, iar apoi a fost adoptat ca fiu de unchiul şi mătuşa lui.

Pe lângă problemele de sănătate, Christopher nu a putut să lege propoziţii până în primul lui an de şcoală, timp în care a fost diagnosticat cu autism.

Deşi au avut multe provocări, părinţii adoptivi (care sunt creştini devotaţi), nu şi-au pierdut speranţa şi nu s-au îndoit în credinţa lor. Pe măsură ce au trecut anii, aveau să descopere aceste daruri muzicale pe care le are Christopher.                 Fiindcă îi plac mult cântecele de laudă, creştineşti, şi de muzica worship, Christopher este invitat să cânte la multe biserici, evenimente sportive şi altele evenimente.

Povestea lui Christopher este o dovadă puternică a faptului că indiferent de situaţia în care te afli, întotdeauna poţi găsi motive să te bucuri prin necazuri şi durere. Părinţii adoptivi ai lui Christopher au folosit povestea lui Chris.. ca încurajare pro-viaţă, pentru a arăta societăţii că ceea ce mulţi consideră “defect” sau nedorit, este de fapt ceva ce ar trebui considerat foarte special

Priviţi prestaţia micuţului, care cântă “Open the Eyes of My Heart” la un program de biserică”

Sursa: http://www.autismkey.com/christopher-duffley-overcomes-blindness-and-autism/

blind autistic

Advertisements
 

Tags: , , , , , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: