RSS

Film pentru familie – Mr. Popper’s Penguins

24 Dec

Aveam în plan să văd şi eu filmul acesta de mai bine de doi ani, dar am uitat de el. Ştiam că joacă Jim Carrey şi că ar fi un film drăguţ.

penguinsDesigur, nu sunt de acord cu toate glumele pe care le face Jim, însă “Mr. Popper”  are un alt carater aici. Este bărbatul care are succes în carieră, foarte priceput în arta comunicării şi persuasiv. Nu îşi caută “sufletul pereche” pentru că este preocupat în special de succesul şi satisfacţia care vine în urma succesului. În plus, “sufletul pereche” – soţia sa – este divorţată de el şi îl mai vizitează din când în când. Nu este greu de înţeles de ce l-ar fi părăsit soţia.

 Filmul este de fapt o antiteză între omul care iubeşte şi omul care nu iubeşte. Cât de frumos şi creativ este cel care îşi iubeşte familia. Sau cât de gol şi plictisitor este cel care nu ştie să iubească.

Poate să inspire pe acel părinte care nu ştie să tacă şi să asculte ce eşec are fiica lui. Poate să fie o atenţionare pentru părinţii care pleacă la muncă în străinătate, lăsându-şi copiii frustraţi şi neiubiţi. Poate să mustre pe acel soţ care este atât de preocupat de bani şi succes, încât uită să-şi trateze soţia ca pe o comoară. Încurajează adopţia de pinguini:). Poate motiva pe cei care şi-au părăsit dragostea, să-şi amintească începuturile ei.

În orice caz, .. este un film simplu ce ar putea să vă inspire!

Cred că poate fi vizionat aici : http://filmehd.net/mr-poppers-penguins-2011-filme-online.html

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 24, 2013 in Film

 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: