RSS

Un discurs despre dorinţe, pofte – Andy Stanley

12 Nov

Deobicei sunt zgârcit în privinţa lucrurilor bune şi ţin să păstrez numai pentru mine. Cred că este timpul să schimb asta.

Recomand predica aceasta! Ar fi 45 de minute bine investite. Poate pare mult pentru unii, dar dacă vrei mai mult de la viaţa ta atunci investeşte mai mult timp,  trebuie să te mai opreşti şi să cugeţi.

Îmi place cum vorbeşte Andy Stanley; este un om simplu dar foarte inteligent , credincios, şi în plus oferă soluţii foarte bune la diverse probleme de viaţă. Pentru cei care sunt familiari cu TEDtalks, cred că va fi folositor.
El vorbeşte mai sus despre “a vrea mai mult”, despre dorinţele noastre, despre poftele noastre. Tendinţa fiecăruia dintre noi este să vrem mai mult şi poftele noastre nu se opresc niciodată, nu sunt niciodată complet satisfăcute.

Trebuie să ştii că “poftele tale îţi şoptesc întotdeauna “ACUM!” şi niciodată “Lasă pe altă dată!”’, dar aceleaşi pofte care pot fi bune în contextul potrivit, îţi pot distruge viaţa/viitorul dacă le accepţi în alte circumstanţe.

Află cum poţi controla dorinţele negative din viaţa ta.

andy stanley

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on November 12, 2013 in Creştinism, Mă inspiră, Predici, Provocare, Recomandare

 

Tags: , , , , ,

3 responses to “Un discurs despre dorinţe, pofte – Andy Stanley

 1. iluminisme

  November 13, 2013 at 11:24 am

  il locul serialelor, toata lumea ar trebui sa vizioneze din cand in cand, cate o conferinta Ted, cu oameni inteligenti si practici 🙂

   
  • Mihu

   November 13, 2013 at 12:59 pm

   Da da, zici chiar bine! Este destul de ciudat ca atatia tineri isi fac timp pentru 2-3 ore pe zi de seriale americane, dar nu cauta si astfel de conferinte, spre dezvoltarea inteligentei.

    
   • iluminisme

    November 13, 2013 at 3:11 pm

    e mai usor sa razi, sa plangi, sa nu gandesti… decat sa iti utilizezi neuronii, imi plac si mie cateva seriale, le folosesc pe post de relaxare intre alte activitati mai grele 😛

     

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: