RSS

Şofer de autobuz salvează o femeie de la sinucidere

01 Nov

Mi-am început ziua impresionat, văzându-l pe omul acesta. Ce-ar face românul? Ar conduce autobuzul mai departe – pentru că este în timpul serviciului – Poate chiar s-ar fi găsit câţiva care să facă poze, sau să stea în cerc în jurul ei să vadă rezultatul. Cam aşa se întâmplă în general: majoritatea pleacă mai departe ori stă pe margine şi comentează!

Scriu ca să te neliniştesc, să nu-ţi doreşti să fii ca majoritatea. Să nu fii indiferent! Să-ţi pese!

Ai auzit de “bunul samaritean”? Uite-l aici! Un om de culoare, în timpul serviciului – lasă tot şi salvează viaţa femeii, apoi se aşează jos lângă ea ca să-i audă durerea. Cum să se şi aşeze? Era la lucru!!

Decât să aproximeze că, poate femeia voia sa facă o poză  sau voia să facă bungee jumping, omul s-a dus! Si foarte bine a făcut! În Statele Unite este destul de riscant cu sinuciderile:

Mai multe persoane mor acum in urma actelor de sinucidere decat din cauza accidentelor de masina, se arata intr-un raport elaborat de autoritatile federale si citat de New York Times. 

… dar şi în România , oamenii care suferă sunt gata să facă lucruri regretabile. Aşa că data viitoare când vezi un om în nevoie, fă-ţi timp şi fi un erou!

negru erou

Advertisements
 
 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: