RSS

Crezi în minuni?

24 May

Dar acum?

Iată o dovadă clară şi simplă. Minunile există!!! Au fost filmate!

Este o minune şi faptul că tu exişti. Ştii bine că au fost multe momente, nefilmate, în care erai cât pe ce să nu mai exişti; sau să supravieţuieşti dar cu picioare rupte, maxilarul strâmb, s.a.

Eu ţin minte foarte clar o întâmplare. Mergeam cu tata să luăm nişte medicamente dintr-un sat. Era iarnă, drumul uscat, şi deodată într-o curbă a apărut gheaţa, un strat fin. Eu ascultam o predică la mp3, plină de inspiraţie, eram calm. Brusc s-a învârtit maşina cu mine şi cu tatăl meu – şofer profesionist cu 1,5 milioane km experienţă – pentru câteva secunde. Cred că au fost 2 întoarceri complete, ceea ce înseamnă 720 grade.  A fost “amuzant” că ne-a ţinut zăpada, căci altfel cădeam în gol cu maşina într-un şanţ de 6-8m. Abia ne-a mai scos cineva maşina din mormanul de zăpadă, cu o maşină mare. Să vezi ce recunoştinţă pe mine atunci 🙂

Mai sunt necredincioşi care zic “Nu cred în minuni”, dar chiar nu îţi recomand testul. Se poate întâmpla chiar azi să îţi revină credinţa în minuni… Asta dacă supravieţuieşti:)

Dacă ţi-am amintit  să crezi în minuni, sper să realizezi că Dumnezeu le organizează. El scapă pe cel ce nu pare să mai aibă şanse, pentru că El hotărăşte data plecării noastre. Îţi recomand un moment de recunoştinţă în faţa Lui.

“Ştiu, Doamne, că soarta omului nu este în puterea lui; nici nu stă în puterea omului, când umblă să-şi îndrepte paşii spre ţintă.” (Ieremia 10:23)

minune1

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on May 24, 2013 in Cugetare, Mă inspiră, Recunoştinţă

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Crezi în minuni?

 1. sorin

  July 11, 2014 at 7:08 pm

  Baliverne! De ce nu a intervenit “Domnul” si in atatea alte tragedii? Astia “salvati” cu ce au fost mai buni ca altii? Totul este intamplator.Atat.

   
  • Mihu

   July 11, 2014 at 8:52 pm

   Ai dreptate sunt unii oameni de zahar care mor in moduri foarte stupide, sau in momentul in care ne asteptam cel mai putin. Acestia salvati nu au fost mai buni, dar Dumnezeu le-a mai dat o sansa.

   Noi spunem “tragedie” cand mor unii oameni, dar poate ca Dumnezeu vede tragedie in felul cum traiesc unii oameni. Dumnezeu judeca cel mai bine care dintre noi mai merita o zi, sau care pleaca azi. Eu nu pot sa cred in “totul este intamplator”

   Dumnezeu a dat viata, El o poate lua. Tocmai de aceea vreau sa fiu recunoscator inaintea Lui si pentru ziua pe care am apucat s-o traiesc astazi.

    

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: