RSS

Ed Sheeran “Give Me Love” = Recomandare greşită de cântec

25 Apr

Iată ce spune unul dintre hiturile muzicale recomandate de curând pe Facebook:

“All I want is the taste that your lips allow,
My, my, my, my, oh give me love,”

Dacă ar fi doar aceste versuri, am putea spune că nu este ceva ieşit din comun. Ar putea fi un cântec pe care îl cântă soţul către soţia sa, nu? Dar videoclipul spune altceva! What kind of love?

Videoclipul introduce conceptul de “dragoste” între femeie cu femeie şi bărbat cu bărbat. Îi vezi cum se sărută ca şi cum ar fi ceva normal dar este scârboos! S-a vândut atât de ieftin ideea că unii se nasc homosexuali încât foarte multă lume acceptă conceptul acesta. Totuşi, de ce mă mir?, când cineva oferă milioane de dolari pe reclame, filme, videoclipuri, “psihologi”, .. ca să recomande acest nou trend – lumea începe să creadă şi chiar să practice sau să recomande aceste minciuni.

Capture1

Care este problema cu astfel de cântecele? Sunt frumoase ca melodicitate, plăcute la ureche DAR te provoacă să scuzi păcatul pentru de dragul melodiei – sau plăcerii oferite de melodie Îţi oferă falsa impresie că dragostea înseamnă sexualitate, senzualitate şi atâta tot. Astfel mulţi înghit pastila asta şi se “droghează” cu senzualitate – tot mai mult spre erotism –, crezând că ei experimentează dragostea. Tot mai puţine angajamente în relaţii şi tot mai multe libertăţi.

O altă idee trăznită în acest cântecel este Cupidon! Un “îngeraş” care aruncă săgeţi către oameni şi,  brusc, aceştia se îndrăgostesc. Iată ce minciună, şi partea proastă este că mulţi o cred şi declară repede: “Sentimentele sunt prea puternice ca sa le putem controla”. Dăm vina pe sentimente şi numim dragoste ceva ce ea nu este – sau cel puţin asta ne provoacă acest videoclip să facem – când dragostea este un angajament atât de puternic şi depăşeşte sentimentele, care sunt la fel de trecătoare precum ceaţa.

Concluzia mea: “Cine apreciază asemenea melodii este, inevitabil , de acord şi cu mesajul transmis de cântăreţ prin videoclip” . Deci atenţie la integritate! Dacă recomandaţi asemenea videoclipuri înseamnă înseamnă că sunteţi de acord şi cu homosexualii şi femeile lesbiene.

Spuneţi-vă părerea cuiva, pe undeva, cât mai curând, pentru că vin vremuri grele! Se dictează de “la tablă” o nouă concepţie greşită despre viaţă!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 25, 2013 in Aşa NU!, Critică

 

Tags: , , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: