RSS

Ce nu-mi place pe 14 februarie?

14 Feb

14_february_valentine-wideCum adica e ziua indragostitilor? Si restul anului? Doar pe 14 feb, 1-8 martie si de Craciun trebuie sa fie romantici barbatii si femeile?

Nu-mi place:

Ipocrizia – se trezesc multi barbati/tineri sa isi dovedeasca “dragostea” prin cadouri, cină romantică, declaratii siropoase, mai recent – statusuri pe Facebook. Si cand se trezesc? Pe 14 februarie! Ce … dragut!!? Nimeni nu s-ar fi gandit ca pe 14 februarie vei fi altfel! Chiar nimeni!:))

Marketingul – Sunt pline de speranta magazinele de flori, de bijuterii, parfumuri, chiar si cele de electrocasnice. Sigur au facut reduceri “INCREDIBILE” pentru un asa eveniment. Si oamenii dau buzna sa prinda un cadou care, cel mai probabil, este inutil urmatoarea saptamana. Dragostea vede nevoile si “aplica” pentru cadouri atunci cand este necesar.

Concertele – Acum se trezesc toate vedetele sa cante despre dragoste, marile modele ale dragostei adevarate, care se despart de 2-3 prietene/neveste odata la 3-4 ani. Hmm, poate ca tot la ipocrizie s-ar incadra multe dintre concertele de indragostiti. Este un chin sa-i ascult pe unii precum Stefan Banica Jr, sau pe altii ca imi canta despre dragoste.

Iata un barbat care ar merita ascultat, de la care putem invata despre dragoste, despre angajamentul dragostei. Il cheama Chris Medina si a ramas langa viitoare lui logodnica chiar si dupa ce aceasta a ajuns paralizata la pat in urma unui accident de masina. Paralizata si … fara posibilitatea de a vorbi. Hmm, asemenea persoane ar merita ascultate cand ne canta despre dragoste, nu?

Chris Medina – What are words

Ce versuri frumoase a compus:

What are words
If you really don’t mean them when you say them?
What are words
If they’re only for good times, then they don’t?

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 14, 2013 in Aşa NU!, Critică, Despre oameni, Provocare

 

Tags: , , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: