RSS

Copilul cu două mame şi un tată..

12 Feb

Parents-And-Children

Iată primul caz, despre care ştiu, când un copil ajunge să aibă trei părinţi de felul acesta – În Florida s-a aprobat ca un copil să aibă 2 mame lesbiene şi un tata homosexual.

http://www.reuters.com/article/2013/02/07/us-usa-florida-adoption-idUSBRE91618L20130207

Iată rezultatul evoluţioniştilor : o societate fără ruşine. Să aibă copilul câte 3-4 părinţi – iată ce ne mai lipsea! Imaginaţi-vă ce educaţie vor avea copiii în următorii 5-10 ani. Nici dacă era beat, nu era de scuzat acest judecător!

Dar.. este legal! Este decizia judecătorului! Este ceea ce americanii acceptă să se întâmple la ei în ţară, ceea ce preşedintele Obama acceptă şi încurajează – libertatea sexuală de orice fel.

“Bine-ai venit în secolul 21” – comentează unul! – Eu zic altceva: “Să fii prost este o decizie!” Puteam să fim şi în secolul 23, dar regulile acestea nu trebuia să fie încălcate – măcar din bun simţ. Cine acceptă prostia este prost! Sunt întristat să aud despre medici proşti, despre profesori proşti, despre preşedinţi proşti, cântăreţi proşti, actori proşti şi mai ales despre judecători proşti. Sunt de  toate soiurile – ai grijă pe cine mai admiri!

Cum ne afectează pe noi ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii?

Odată ce americanii acceptă asemenea acte mizerabile, încurajează toata Europa să facă la fel!  Cum? Deja homosexualitatea şi alte păcate sunt recomandate în multe filme, în cărţi, în muzică, … şi toate acestea sunt hrană pentru majoritatea oamenilor!  Tinerii din ziua de astăzi nu mai discern binele de rău şi acceptă cu uşurinţă ceea ce li se recomandă! Nu mai zic de copii, care sunt forţaţi de împrejurări să  înveţe din comportamentul altora  – vai de copilul din ştirea de mai sus.

Mă mir, mă minunez cum are Dumnezeu răbdare cu asemenea oameni!

Citiţi în Biblie, la Epistola lui Pavel către Romani, capitolul 1.

Romani 1

22. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
23. şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
25. căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii;
27. tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor păcătoase pentru că sunt încăpăţânaţi. Vor să-şi facă de cap, schimbă regulile puse de Dumnezeu şi se îndreaptă cu ritm rapid către iad. Nu este de râs! În curând riscăm să avem colegi de muncă cu asemenea înclinaţii!

Soluţia?  Una din ele ar fi să nu dăm voie homosexualilor să se căsătorească şi la noi în ţară!

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/prima-casatorie-gay-din-romania-oficiata-de-un-preot-ortodox.html

Josnică atitudinea preoţilor care accepta compromisul. Va rog, nu faceti asa!

“Preotul a cerut 150 de euro ca sa oficieze casatoria, sustine “mireasa”, care a recunoscut ca bunavointa fetei bisericesti a trebuit cumparata, a declarat mireasa(celalalt barbat) pentru bihoreanul.ro”

Voi ce părere aveţi despre noutăţile de felul acesta? Ce soluţii?

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 12, 2013 in Aşa NU!

 

Tags: , , , ,

Scrie părerea ta ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: